VERKSTED - Oppdal Bil

Gå til innhold
VERKSTED
Service og reparasjoner
Vi utfører reparasjoner og service på alle bilmerker. Vi har tilegnet oss bred erfaring etter mange år i bransjen, noe som gjenspeiler seg i arbeidet vi utfører. Hos oss får du også utført skifte og reparasjon av bilglass.  Kontakt oss for et tilbud på reparasjon/service.
EU-kontroll
Vi er et godkjent kontrollorgan for EU-Kontroll på alle bilmerker inntill 7,5 tonn. Du som bileier er selv ansvarlig for å få bilen din EU-kontrollert og godkjent innen fristen. Sjekk kontrollfristen på din bil her ved å trykke på "Søk vegvesen.no" knappen
Bilglass
Har du fått steinsprut i frontruten lønner det seg å få den reparert så fort som mulig. Dette koster deg ingenting hvis du har kasko eller delkasko. Vi reparer og skifter bilglass. Les mer hos Glassdrive.
DEKKHOTELL
Dekkhotell gjør bilholdet ditt enkelt. Vi oppbevarer dekkene dine, sjekker at dekkene er i orden, vasker og rengjør de, og bytter de når du selv ønsker det! For spørsmål ang. dekkhotell, kontakt delelager.
Utstyrsmontering - Hjulstillingskontroll - Service på klimaanlegg - Full dekkservice/dekkhotell - Pluss mye mer for de fleste bilmerker
Åpningstider: 07.15 - 16.00 (man-fre)
Vikavegen 2 - 7340 OPPDAL
72 40 04 20  / 93 48 43 27
post@oppdalbil.no
Tilbake til innholdet