VERKSTED - Oppdal Bil

Gå til innhold
VERKSTED
Service og reparasjoner
Vi utfører reparasjoner og service på alle bilmerker. Vi har tilegnet oss bred erfaring etter mange år i bransjen, noe som gjenspeiler seg i arbeidet vi utfører. Hos oss får du også utført skifte og reparasjon av bilglass.  Kontakt oss for et tilbud på reparasjon/service.
EU-kontroll
Vi er et godkjent kontrollorgan for EU-Kontroll på alle bilmerker inntill 7,5 tonn. Du som bileier er selv ansvarlig for å få bilen din EU-kontrollert og godkjent innen fristen. Sjekk kontrollfristen på din bil her ved å trykke på "Søk vegvesen.no" knappen
Bilglass
Har du fått steinsprut i frontruten lønner det seg å få den reparert så fort som mulig. Dette koster deg ingenting hvis du har kasko eller delkasko. Vi reparer og skifter bilglass. Les mer hos Glassdrive.

Ønsker å å fylle ut og skrive ut skademeldingsskjema elektronisk, kan du fylle ut skjema her nedenfor.
DEKKHOTELL
Dekkhotell gjør bilholdet ditt enkelt. Vi oppbevarer dekkene dine, sjekker at dekkene er i orden, vasker og rengjør de, og bytter de når du selv ønsker det! For spørsmål ang. dekkhotell, kontakt delelager.
Utstyrsmontering - Hjulstillingskontroll - Service på klimaanlegg - Full dekkservice/dekkhotell - Pluss mye mer for de fleste bilmerker
Åpningstider: 07.15 - 16.00 (man-fre)
Vikavegen 2 - 7340 OPPDAL
72 40 04 20  / 93 48 43 27
post@oppdalbil.no
Tilbake til innholdet